divendres, 5 de juliol del 2013

SOTA...COPES

Si, ho heu llegit bé... oblideu-vos dels "marcadors" o d'identificadors de copes rarets o carrinclons. Aquí teniu uns pràctics SOTACOPES teixits a ganxet, amb lurex que els dóna un toc festiu i en diferents colors que us permetrà tenir-ne un per a cada comensal. Evidentment, també tenen la funció de retenir el líquid que es pugui vessar.


Tot i estar cobertes, les copes segueixen essent totalment estables. I, com veieu a les imatges,  els SOTACOPES són prou elàstics per acoblar-los a diferents tipus de copes. Al quedar el punt una mica per sobre del peu, permet visualitzar ràpidament el color de casascun. 


El material amb què estan teixits incorpora un  tant per cent de polièster. Això en facilita el rentat i fa que, si es vessa líquid i els esbandiu, no quedin tacats.

El manteniment és senzill. Us recomano la neteja  a mà amb sabó líquid per tal de mantenir el teixit en les millors condicions el màxim temps possible.  Si se us taquen, procureu esbandir-los tan aviat com pugueu i no utilitzeu lleixiu. Un cop escorreguts, deixeu-los assecar en pla. 

DETALL IMPORTANT: si heu usat els SOTACOPES per a copes amb el peu molt gran, feu el rentat amb aigua calenta o l'assecat al sol, així tornaran a la mida original i us permetrà de nou usar-los en diferents mides.

Estan disponibles en força colors i us els ofereixo amb caixa d'obsequi. Obtindreu un descompte si compreu més d'una capsa. 

Els preus de venda són:
                    6€ (2u.)
                    12€ (4u.)
                    18€ (6u.)

                                           
Aquests SOTACOPES han estat teixits en un entorn sense animals i lliure de fum.


Hi esteu interessats o voleu regalar-los? Per a qualsevol encàrrec, dubte o pregunta poseu-vos en contacte amb mi a través d'aquest blog o per enpuntbarcelona@gmail.com


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...