dimecres, 29 d’octubre del 2014

BOOOOOOOO!!! FERMALLS (1)

El mussol


En moltes cultures els mussols són símbols de la màgia i missatgers de bruixes i bruixots. Es creia que la veu del mussol pronosticava la proximitat d'algun esdeveniment terrible. Segons la creença popular, si un mussol es posa en una teulada, o vola al voltant de les finestres a la nit, anuncia una mort a la casa.

També es deia que els mussols són pel que sembla les úniques criatures que poden viure amb els fantasmes, així que si un niu de mussol és trobat en una casa abandonada, el lloc ha de ser freqüentat per fantasmes.

Al seu torn l'òliba pateix de les mateixes supersticions que el mussol, sent considerada també una au de mal averany i tenint les mateixes propietats del mateix.  També se les acusa de pronosticar mal temps.

Mochuelo de Minerva



Antigament es creia que clavant un mussol amb les ales obertes a les portes de les granges se les protegia de maleficis.



En canvi el mussol d'Atenea, que simbolitza el coneixement i la saviesa, va ser adoptat per societats ocultistes i secretes com ara els il·luminati.





Aquest fermall teixit a ganxet, representa un mussol. Els ulls són dos botons de nacre autèntic així que haureu de tenir una mica de compte amb el fermall, ja que es podrien trencar. D'altre banda resulten molt originals perquè aquests ulls de nacre tenen reflexos irisats amb la llum.

Si us interessa, també us el puc fer com una aplicació per a qualsevol peça de roba o diadema. 

El preu és: FERMALL MUSSOL 6€

Per a qualsevol encàrrec dubte o consulta: enpuntbarcelona@gmail.com 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...