dijous, 16 d’abril del 2015

SANT JORDI AL RAVAL 2015


cartell sant jordi raval 2015Reflectir la diversitat i la riquesa cultural del Raval sempre és un bon propòsit, i la diada de Sant Jordi és un meravellós context per fer-ho.
Per això, el proper 23 d’abril, les entitats educatives, socials i culturals del barri, així com els comerciants i el veïnat, celebrarem plegats “Sant Jordi al Raval”, una iniciativa que la Fundació Tot Raval coordina des de fa 12 anys.
A més de les tradicionals roses i els llibres, el dia de Sant Jordi, de 10 a 21 hores, qui passegi per la Rambla del Raval tindrà la possibilitat de conèixer el treball que duen a terme més de 90 entitats del barri i gaudir de la seixantena d’activitats programades, entre les quals hi actuacions, tallers, narracions de contes, titelles, lectures, performances, audiovisuals i accions col·lectives.
L’escenari acollirà un gran nombre de balls i actuacions tradicionals de les diferents cultures que conviuen al Raval i, com correspon a Sant Jordi, hi haurà lectures de textos, presentacions de llibres, narracions de contes i un club de lectura, entre d’altres activitats. 
Enguany enPunt  també hi participarà. Trobareu els punts de llibre ROSA DE SANT JORDI i la  resta de la col·lecció  a la carpa de l'Associació Cultural la BiblioMusiCineTeca (carpa núm. 45, prop de l'escenari).
T’hi esperem!
Fes clic a les imatges per a veure el programa (esquerra) i els tallers i activitats (dreta):

Programació sant jordi al raval


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...